Integritetspolicy

Infinity Business Growth Network Ltd förstår att din integritet är viktig för dig och att du bryr dig om hur dina personuppgifter används och delas online. Vi respekterar och värdesätter integriteten för alla som besöker denna webbplats, franchiseek.com ("Vår webbplats") och kommer bara att samla in och använda personuppgifter på sätt som beskrivs här, och på ett sätt som är förenligt med våra skyldigheter och dina rättigheter under lagen.

Läs denna sekretesspolicy noga och se till att du förstår den. Din acceptans av vår integritetspolicy anses ske vid din första användning av vår webbplats. Du måste läsa och acceptera denna sekretesspolicy när du fyller i kontaktformulär, prenumerationsformulär på vår webbplats. Om du inte accepterar och godkänner denna sekretesspolicy måste du sluta använda vår webbplats omedelbart.

1. Definitioner och tolkning

I denna policy ska följande termer ha följande betydelser:

"Konto"betyder ett konto som krävs för att komma åt och / eller använda vissa områden och funktioner på vår webbplats;
"Kaka"betyder en liten textfil som placeras på din dator eller enhet av vår webbplats när du besöker vissa delar av vår webbplats och / eller när du använder vissa funktioner på vår webbplats. Detaljer om de cookies som används av vår webbplats finns i avsnitt 13 nedan;
“Cookie Law”betyder relevanta delar av föreskrifterna för sekretess och elektronisk kommunikation (EG-direktiv 2003)
"personlig information"betyder all information som hänför sig till en identifierbar person som kan identifieras direkt eller indirekt från dessa uppgifter. I detta fall betyder det personuppgifter som du ger oss via vår webbplats. Denna definition ska, i förekommande fall, innehålla definitionerna i dataskyddslagen 1998 OR EU-förordningen 2016/679 - Allmän uppgiftsskyddsförordning (”GDPR”)
”Vi / oss / Vår”betyder Infinity Business Growth Network Ltd, ett aktiebolag registrerat i England under företagsnummer 9073436, vars registrerade adress är 2 Bromley Road, Seaford, East Sussex BN25 3ES, och vars huvudsakliga handelsadress är som ovan.

2. Information om oss

  • Vår webbplats ägs och drivs av Infinity Business Growth Network Ltd, ett aktiebolag registrerat i England under företagsnummer 9073436, vars registrerade adress är 2 Bromley Road, Seaford, East Sussex BN25 3ES och vars huvudsakliga handelsadress är som ovan.
  • Vårt momsnummer är 252 9974 63.
  • Vår dataskyddsansvarig är Joel Bissitt och kan kontaktas via e-post på , per telefon 01323 332838, eller per post på 2 Bromley Road, Seaford, East Sussex BN25 3ES.

3. Vad täcker denna policy?

Denna sekretesspolicy gäller endast för din användning av vår webbplats. Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser. Observera att vi inte har någon kontroll över hur dina uppgifter samlas in, lagras eller används av andra webbplatser och vi rekommenderar att du kontrollerar sekretesspolicyn för sådana webbplatser innan du tillhandahåller någon information till dem.

4. Dina rättigheter

  • Som registrerad har du följande rättigheter under GDPR, som denna policy och vår användning av personuppgifter har utformats för att upprätthålla:
  • Rätten att bli informerad om vår insamling och användning av personuppgifter;
  • Rätten till tillgång till de personuppgifter som vi har om dig (se avsnitt 12);
  • Rätten till rättelse om personuppgifter som vi har om dig är felaktiga eller ofullständiga (vänligen kontakta oss med hjälp av informationen i avsnitt 14);
  • Rätten att glömmas - dvs. rätten att be oss ta bort alla personuppgifter som vi har om dig (vi har bara dina personuppgifter under en begränsad tid, som förklaras i avsnitt 6, men om du vill att vi ska ta bort dem förr, snälla kontakta oss med hjälp av informationen i avsnitt 14);
  • Rätten att begränsa (dvs. förhindra) behandlingen av dina personuppgifter;
  • Rätten till dataportabilitet (erhålla en kopia av dina personuppgifter för återanvändning med en annan tjänst eller organisation);
  • Rätten att invända mot oss genom att använda dina personuppgifter för särskilda ändamål; och
  • Rättigheter avseende automatiserad beslutsfattande och profilering.
  • Om du har någon anledning till klagomål om vår användning av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss med hjälp av informationen i avsnitt 14 och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet åt dig. Om vi ​​inte kan hjälpa dig har du också rätten att lämna in ett klagomål till Storbritanniens tillsynsmyndighet, Information Commissioners Office.
  • För ytterligare information om dina rättigheter, vänligen kontakta informationskommitténs kontor eller ditt lokala Citizens Advice Bureau.
5. Vilka data samlar vi in?

Beroende på din användning av vår webbplats kan vi samla in några eller alla följande personliga och icke-personliga data (se även avsnitt 13 om vår användning av kakor och liknande tekniker:

  • namn;
  • födelsedatum;
  • kön;
  • företag / företagsnamn
  • adress
  • telefonnummer
  • e-postadress
  • jobbtitel;
  • yrke;
  • kontaktinformation såsom e-postadresser och telefonnummer;
  • demografisk information som postnummer, preferenser och intressen;
  • finansiell information såsom kredit- / betalkortnummer;
  • IP-adress;
  • webbläsartyp och version;
  • operativ system;
  • en lista över webbadresser som börjar med en referenswebbplats, din aktivitet på vår webbplats och webbplatsen du lämnar till;
  • Alla ytterligare detaljer du väljer att dela

6. Hur använder vi dina data?

  • All personlig information behandlas och lagras säkert, inte längre än nödvändigt mot bakgrund av orsakerna för vilka de först samlades in. Vi kommer alltid att uppfylla våra skyldigheter och skydda dina rättigheter enligt Data Protection Act 1998 & GDPR. För mer information om säkerhet se avsnitt 7 nedan.
  • Vår användning av dina personuppgifter kommer alltid att ha en laglig grund, antingen för att det är nödvändigt för vårt utförande av ett kontrakt med dig, eftersom du har samtyckt till Vår användning av dina personuppgifter (t.ex. genom att prenumerera på e-post), eller för att det är i våra legitima intressen. Specifikt kan vi använda dina uppgifter för följande ändamål:
  • Tillhandahålla och hantera ditt konto och förfrågan inklusive överföra dina uppgifter till relevanta annonsörer på vår webbplats
  • Tillhandahålla och hantera din åtkomst till vår webbplats;
  • Anpassa och skräddarsy din upplevelse på vår webbplats;
  • Leverera våra produkter OCH / ELLER tjänster till dig (Observera att vi kräver dina personuppgifter för att ingå avtal med dig);
  • Anpassa och skräddarsy våra produkter OCH / ELLER tjänster för dig;
  • Svara på e-postmeddelanden från dig;
  • Förse dig med e-postmeddelanden som du har valt (du kan avsluta prenumerationen eller välja bort när som helst genom att avregistrera dig på vår webbplats
  • Marknadsundersökning;
  • Analysera din användning av vår webbplats och samla in feedback för att göra det möjligt för oss att kontinuerligt förbättra vår webbplats och din användarupplevelse;
  • Med din tillåtelse och / eller där det är tillåtet enligt lag, kan vi också använda dina data för marknadsföringsändamål som kan inkludera att du kontaktar dig via e-post OCH / ELLER telefon OCH / ELLER SMS-textmeddelande OCH / ELLER post med information på uppdrag av våra annonsörer, nyheter och erbjudanden på våra produkter OCH / ELLER Vi kommer dock inte att skicka dig oönskad marknadsföring eller skräppost och vidta alla rimliga åtgärder för att säkerställa att vi fullständigt skyddar dina rättigheter och följer våra skyldigheter enligt Data Protection Act 1998 OR GDPR och reglerna om sekretess och elektronisk kommunikation (EG-direktiv 2003).
  • OCH / ELLER
  • Tredjeparter vars innehåll visas på vår webbplats kan använda tredjepartscookies, som beskrivs nedan i avsnitt 13. Se avsnitt 13 för mer information om kontroll av cookies. Observera att vi inte kontrollerar aktiviteterna för sådana tredje parter, och inte heller de uppgifter de samlar in och använder och rådar dig att kontrollera sekretesspolicyn för sådana tredje parter.
  • Du har rätt att när som helst återkalla ditt samtycke till oss genom att använda dina personuppgifter och att begära att vi tar bort dem.
  • Vi förvarar inte dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt mot bakgrund av orsakerna för vilka de först samlades in. Data kommer därför att bevaras under följande perioder (eller dess lagring kommer att bestämmas på följande grunder):
  • Tills du vill avsluta prenumerationen via vår webbplats.

7. Hur och var lagrar vi dina data?

  • Vi förvarar bara dina personuppgifter så länge vi behöver för att använda dem som beskrivs ovan i avsnitt 6, och / eller så länge vi har ditt tillstånd att behålla dem.
  • Vissa eller alla dina uppgifter kan lagras utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (”EES”) (EES består av alla EU: s medlemsländer, plus Norge, Island och Liechtenstein). Du anses acceptera och godkänna detta genom att använda vår webbplats och skicka information till oss. Om vi ​​lagrar data utanför EES, kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att se till att dina uppgifter behandlas lika säkert som de skulle vara inom Storbritannien och enligt Data Protection Act 1998 OR GDPR inklusive:
  • Använda säkra servrar och andra krypteringsmetoder som tillhandahålls av vår webbhotell och tredjepartsleverantörer.
  • Datasäkerhet är mycket viktigt för oss och för att skydda dina uppgifter Vi har vidtagit lämpliga åtgärder för att skydda och säkra data som samlas in via vår webbplats.
  • Steg som vi vidtar för att säkra och skydda dina data inkluderar:
  • Använda säkra servrar och andra krypteringsmetoder som tillhandahålls av vår webbhotell och tredjepartsleverantörer

8. Dela vi dina data?

Vi kan dela dina uppgifter med andra företag i vår grupp för marknadsföringsändamål. Detta inkluderar Våra dotterbolag Och vårt holdingbolag och dess dotterbolag.

  • Vi kan ibland avtala med tredje part för att leverera produkter och tjänster till dig för våra räkning. Dessa kan inkludera betalningsbearbetning, leverans av varor, sökmotormöjligheter, reklam och marknadsföring. I vissa fall kan tredje parter kräva åtkomst till delar av eller alla dina uppgifter. Om någon av dina uppgifter krävs för ett sådant syfte, kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att se till att dina uppgifter hanteras säkert, säkert och i enlighet med dina rättigheter, Våra skyldigheter och tredje parts skyldigheter enligt lagen .
  • Vi kan sammanställa statistik om användningen av vår webbplats inklusive data om trafik, användningsmönster, användarnummer, försäljning och annan information. All sådan information kommer att anonymiseras och kommer inte att innehålla någon personligt identifierande information eller någon anonymiserad information som kan kombineras med annan information och användas för att identifiera dig. Vi kan då och då dela sådan information med tredje parter som potentiella investerare, dotterbolag, partners och annonsörer. Uppgifter kommer endast att delas och användas inom lagens gränser.
  • Vi kan ibland använda tredje parts databehandlare som är belägna utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (”EES”) (EES består av alla EU: s medlemsländer, plus Norge, Island och Liechtenstein). Där vi överför personuppgifter utanför EES, kommer vi att vidta alla rimliga åtgärder för att se till att dina uppgifter behandlas lika säkert som de skulle vara inom Storbritannien och enligt Data Protection Act 1998 OR BRP
  • Under vissa omständigheter kan vi vara juridiskt skyldiga att dela vissa uppgifter som innehas av oss, som kan inkludera dina personuppgifter, till exempel där vi är inblandade i rättsliga förfaranden, där vi följer lagkrav, en domstol eller ett statligt auktoritet.

9. Vad händer om vår verksamhet byter hand?

  • Vi kan då och då utöka eller minska vår verksamhet och detta kan innebära försäljning och / eller överföring av kontroll över hela eller delar av vår verksamhet. Alla personuppgifter som du har lämnat kommer, där det är relevant för någon del av vår verksamhet som överförs, att överföras tillsammans med den delen och den nya ägaren eller den nyligen kontrollerande parten kommer enligt villkoren i denna sekretesspolicy tillåtas att använda den informationen endast för samma ändamål som de ursprungligen samlades in av oss.
  • I händelse av att någon av dina uppgifter ska överföras på ett sådant sätt kommer du inte att kontaktas i förväg och informeras om ändringarna. Men kommer att ges valet att ta bort dina data av den nya ägaren eller kontrollern.

10. Hur kan du kontrollera dina data?

  • Förutom dina rättigheter enligt GDPR, som anges i avsnitt 4, när du skickar in personuppgifter via vår webbplats kan du få alternativ för att begränsa vår användning av dina uppgifter. I synnerhet strävar vi efter att ge dig starka kontroller av vår användning av dina uppgifter för direkt marknadsföringsändamål (inklusive möjligheten att välja bort att ta emot e-postmeddelanden från oss, vilket du kan göra genom att avsluta prenumerationen med hjälp av länkarna i våra e-postmeddelanden och som punkten att tillhandahålla dina detaljer
  • Du kanske också vill registrera dig hos en eller flera av de preferensservicen som är verksamma i Storbritannien: Telefonpreferensservice ("TPS"), Företagstelefonstjänsttjänst ("CTPS") och Mailing Preference Service (" MPS ”). Dessa kan bidra till att förhindra att du får oönskad marknadsföring. Observera dock att dessa tjänster inte hindrar dig från att få marknadsföringskommunikation som du har godkänt att ta emot.

11. Din rätt att innehålla information

  • Du kan komma åt vissa områden på vår webbplats utan att tillhandahålla någon information alls exklusive cookies. För att använda alla funktioner och funktioner som finns tillgängliga på vår webbplats kan du dock behöva skicka in eller tillåta insamling av vissa uppgifter.

12. Hur kan du komma åt dina data?

Du har rätt att begära en kopia av någon av dina personuppgifter som innehas av oss. Under GDPR betalas en avgift på 10 £ och vi kommer att tillhandahålla all information som svar på din begäran inom 40 dagar. Kontakta oss för mer information på eller använda kontaktinformationen nedan i avsnitt 14. Vänligen hänvisa till vår policy för dataskydd här

13. Vår användning av kakor

Vår webbplats använder cookies för att ge den bästa användarupplevelsen för ditt besök. Besök franchiseek.com/cookie-policy för att se fullständig information om vår cookie-policy

14. Kontakta oss

Om du har några frågor om vår webbplats eller denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss via e-post på , telefon +44 1323 332838, eller per post på 2 Bromley Rd, Seaford, East Sussex, BN25 3ES. Se till att din fråga är tydlig, särskilt om det är en begäran om information om de uppgifter som vi har om dig (enligt avsnitt 12 ovan).

15. Ändringar av vår integritetspolicy

Vi kan ändra denna sekretesspolicy då och då (till exempel om lagen ändras). Eventuella ändringar publiceras omedelbart på vår webbplats och du kommer att anses ha godkänt villkoren i sekretesspolicyn vid din första användning av vår webbplats efter ändringarna. Vi rekommenderar att du kontrollerar denna sida regelbundet för att hålla dig uppdaterad.